Despre Noi

DUBAI DATES este o companie de suplimente nutritive fondată pentru a promova și menține un stil de viață sănătos și toate sporturile.

În lumea de astăzi, din ce în ce mai mulți oameni simt nevoia unui aspect estetic și a unei vieți lungi și împlinite în care suplimentele nutritive joacă un rol important.

Cu produsele noastre oferim oportunități oricui dorește să-și schimbe starea fizică, să-și atingă obiectivele sportive sau să dorească doar să ducă un stil de viață sănătos.

Natura globală a afacerii noastre necesită ca sistemul DUBAI DATES NUTRITION să aibă cele mai înalte standarde și cele mai bune procese pentru a asigura o calitate consecventă pe tot parcursul lanțului nostru valoric – de la producție până la livrarea produsului.

Laboratoarele selectate din Germania monitorizează procesul de producție și aplică noi tehnologii pentru a asigura cea mai înaltă calitate.

Lucrăm neobosit și alegem cele mai bune materii prime, procese de producție, precum și controlul calității și eficienței pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Scopul nostru este să atingem obiectivul clienților noștri.

0
Tu Carrito